Stokabs fibernät ger affärsnytta

Stockholm är världens kanske mest uppkopplade stad och det finns idag en infrastruktur med fiber som når i stort sett alla fastigheter. Med anslutning till fibernätet framtidssäkras fastigheten och skapar samtidigt affärsnytta och kundnytta.

Två fastighetsbolag som genom anslutning till Stokabs fiber dragit nytta av digitaliseringens fördelar är SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB och fastighetsbolaget Einar Mattsson.

Niklas Dalgrip, chef för driftavdelningen på SISABSISAB har 600 skolor och förskolor anslutna till Stokabs fibernät. Det ger dem möjlighet att övervaka och styra byggnaderna centralt, vilket gett ekonomiska vinster, förbättrad säkerhet samt drifts- och förvaltningsmöjligheter. Läs mer om deras lösning i vår artikel

Einar Mattsson framtidssäkrar kommunikationen till såväl byggnaderna som hyresgästerna i koncernens fastigheter och i de fastigheter som de förvaltar.På Business Arena Stockholm berättar de hur de tar sig an digitaliseringen.

Business Arena Stockholm 21-22 september

Onsdag 16.00-17.00, Fördjupning K rum 31, Plan 3
Under onsdagens fördjupningspass kan du träffa både SISAB och Einar Mattsson som tillsammans med Stokab delar med sig av sina erfarenheter och de fördelar som digitaliseringen med utgångspunkt i fibernätet innebär för dem.

Stokab berättar om fiber och om hur fibernätet skapar möjligheter till direkt affärsnytta och kundnytta med säkra och robusta lösningar för framtiden.

Torsdag 15.15-15.45
Lyssna till ett samtal om möjligheter, mellan Stokab och två av Stadens större fastighetsägare, om nyttan och vinsten av egen kontroll över den digitala infrastrukturen och driften.

Läs mer på Business Arena Stockholm


Filmklipp

Stokabs VD Staffan Ingvarsson inför Business Arena Stockholm

Se filmklipp då Stokabs vd Staffan Ingvarsson hälsar välkomme till Business Arena Stockholm


Möt Stokab på Business Arena

Onsdag 20/9 kl. 16.00-17.00
Plan 3, Fördjupning K rum 31

 

Digitalisering
Från fiber till affärsnytta -
för både fastighet och hyresgäst

 

Niklas Dalgrip,

driftchef SISAB

 

Björn Schenholm,
Affärsutveckling, Einar Mattsson Byggnads AB

 

Staffan Ingvarsson,
VD Stokab

 

Väl mött på Business Arena Stockholm!

Presskontakt

Karin Ytterström, Kommunikationschef

Karin Kyllerman

Kommunikationschef

Telefon:
08-508 30 240

Mobil: 076-12 30 240

 

E-poststandard:
fornamn.efternamn@stokab.se


Stokabs Kommunikationsenhet