Stokab flyttar till Globen 2018

Stokab flyttar sin verksamhet med ett 100-tal medarbetare till nya lokaler i Globenområdet i slutet av 2018.

Stokab tecknar nytt hyresavtal med Fabege. Stokabs huvudkontor på Tulegatan i Stockholm omlokaliseras till Globenområdet i slutet av nästa år. Anledning till flytten är att få lokaler som är bättre anpassade för verksamhetens behov. Med nya lokaler kommer bolaget än mer effektivt kunna bidra till ICT-utvecklingen i regionen.

Staffan Ingvarsson ,VD– Det känns bra med ett nytt kontor som vi kan utveckla vår verksamhet i. I våra nya lokaler kan vi skapa en modern och flexibel arbetsmiljö som främjar samarbete, kreativitet och effektivitet, säger Staffan Ingvarsson, VD Stokab.

Fastigheten, som är under uppbyggnad, uppförs av Fabege i närheten av Ericsson Globe Arena.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Staffan Ingvarsson, VD
08-508 30 217

e-poststandard: fornamn.efternamn@stokab.se


Om Stokab

AB Stokab är Stockholms stads IT-infrastrukturbolag med fiberförbindelser öppna för alla. Stokabs uppdrag är att tillhandahålla en konkurrensneutral IT-infrastruktur i Stockholmsregionen för att skapa konkurrens, mångfald, valfrihet samt minimera grävandet i staden. Stokabs vision är att bidra till att Stockholm ska bli den främsta tillväxtregionen i Europa genom att bygga ut och tillhandahålla ett öppet och passivt fibernät i absolut världsklass.Presskontakt

Susanne Lekengård, kommunikationschef

Susanne Lekengård

Kommunikationschef

Telefon:
08-508 30 240

Mobil: 076-12 30 240

 

E-poststandard:
fornamn.efternamn@stokab.se


Stokabs Kommunikationsenhet