Lediga tjänster

Just nu har vi tre lediga tjänster på Stokab. Vi söker en Systemförvaltare, en Systemarkitekt och Drifttekniker.

Systemförvaltare

Vi söker en systemförvaltare som ska leda det operativa arbetet för företagets kundsystem. Systemen som du utvecklar, underhåller och förvaltar är: CRM, Web API, produktprissättningssystem samt företagets kundportal. Du har en gedigen teknisk förståelse, är strukturerad och en god relationsbyggare.

Läs mer och ansök på Source


Systemarkitekt

Systemarkitekten är den roll som kommer att vara navet i stora delar av vår förvaltning av vårt digitala ekosystem. Omfattning på den arkitektur som du främst kommer att jobba med är primärt systemarkitektur men även i stor omfattning informations- och säkerhetsarkitektur.

Läs mer och ansök på Source


Drifttekniker med fokus på infrastruktur

Tjänsten som Driftstekniker innefattar operativt arbete inom hela infrastrukturen och skall säkerställa tillgänglighet och integritet. Rollen har stor påverkan på taktiska beslut och strategier för inriktning för Stokabs hela digitala infrastruktur. Rollen innebär även arbete med arkitekturer för system- informations- och säkerhetsmiljöer.

Läs mer och ansök på Source


Spontanansökan

Finns det ingen tjänst ledig, som för tillfället matchar dig och dina behov, ser vi gärna att du hör av dig ändå - skicka ditt CV och ett personligt brev. Din ansökan hamnar i en CV-databas, i vilken vi sparar ditt CV och kontaktar dig om det i framtiden blir en tjänst ledig som matchar just dig.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Skicka ditt CV och personligt brev till info@stokab.se (OBS! denna adress gäller ej när du söker en ledig tjänst, se anvisningar i respektive annons).

Skriv i ämnesraden den titel på den tjänst som bäst beskriver vad du innehar eller söker (t.ex. projektledare).


Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Stokabkoncernen är du välkommen att höra av dig. 

Åsa Lindberg HR-Chef på Stokab

Åsa Lindberg

Administrativ chef

 

Telefon:
08-508 30 228

 

E-poststandard:
fornamn.efternamn@stokab.se