Lediga tjänster

Just nu har vi flera lediga tjänster på Stokab. Vi söker en Projektledare och en medarbetare till Kundservice. Läs mer och ansök

Medarbetare till Kundservice

Är du intresserad av Telekombranschen, brinner för fiber och vill arbeta på en hög tekniskt nivå med rådgivning till våra kunder?  Då är det här kanske ett arbete för dig.

I din roll på Kundservice hanterar du inkommande kundärenden såsom offerter, beställningar och omförhandlingar. Det ingår också att vägleda kunden till bästa produkt och tjänst samt att i samarbete med Kundansvariggruppen vara delaktig vid större affärer från beställning till leverans.

Läs mer och ansök hos Source


Projektledare

Som projektledare på Stokab arbetar du med hela kedjan, från projektering till installation. Vi är en beställarorganisation och med din erfarenhet vet du hur man med effektivitet och kvalitet arbetar med entreprenörer.

I rollen som Projektledare driver du större projekt strukturerat och har helhetsperspektiv över alla delar i ett eller flera projekt och delprojekt. Rapportera till kunden och den interna beställaren som är Nätavdelningen. Ekonomiskt ansvar för projektet, från start till avslut. Följa upp projekten tillsammans med entreprenörer och underleverantörer.

Läs mer och ansök hos Source


Spontanansökan

Finns det ingen tjänst ledig, som för tillfället matchar dig och dina behov, ser vi gärna att du hör av dig ändå - skicka ditt CV och ett personligt brev. Din ansökan hamnar i en CV-databas, i vilken vi sparar ditt CV och kontaktar dig om det i framtiden blir en tjänst ledig som matchar just dig.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Skicka ditt CV och personligt brev till info@stokab.se (OBS! denna adress gäller ej när du söker en ledig tjänst, se anvisningar i respektive annons).

Skriv i ämnesraden den titel på den tjänst som bäst beskriver vad du innehar eller söker (t.ex. projektledare).


Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Stokabkoncernen är du välkommen att höra av dig. 

Åsa Lindberg HR-Chef på Stokab

Åsa Lindberg

Administrativ chef

 

Telefon:
08-508 30 228

 

E-poststandard:
fornamn.efternamn@stokab.se