Stokab Stjärna

Stokab Stjärna
Stokab Stjärna erbjuds våra ramavtalskunder och har en prissättning som förenklar inköpsprocessen och bidrar till snabbare avslut med tredje part. Samtidigt hjälper produkternas åtskilliga kombinationsmöjligheter dig att växa på ett ekonomiskt och strukturerat sätt.

Stokab Stjärna är upplåtelser av fiberförbindelser mellan ett antal överlämningspunkter/adresser Stokabs fastprisområden och bygger på stjärnstruktur. Entrénoden (därifrån stjärnstrukturen börjar) och tillhörande överlämnings-punkter/adresser som ingår i nätstrukturen är fritt valt av dig. Hyresavgiften är fast oavsett avståndet mellan adresserna.

Stokab Stjärna nu även i Stockholms ytterstad
Nu blir det möjligt att bygga stjärnstrukturer av fiberförbindelser enligt vår produkt Stokab Stjärna även i Stockholms ytterstad. Det innebär att samma produkterbjudande blir tillgängligt för innerstads- och ytterstadsområden. Välj om du önskar en stjärnstruktur inom ett område (Stokab Stjärna Malm), eller en utökad stjärna inom ett kluster av områden (Stokab Stjärna Stad). I bifogad kartbild visas de olika innerstads- och ytterstadsområdena.


Kontakta oss

 

Jörgen Engvall
Jörgen
Engvall
08-508 30 256

 Bengt Forslund
Bengt
Forslund
08-508 30 284

Jörgen Hallsund
Jörgen
Hallsund
08-508 30 239

Fredrik Persson
Fredrik

Persson
08-508 30 253

Linda Saltin, Kundansvarig på Stokab
Linda
Saltin
08-508 30 245