Vi är Stockholms fibernätsleverantör


Företaget

Vi ägs av Stockholms stad och bildades 1994.Tillsammans med vårt dotterbolag S:t Erik Kommunikation har vi närmare 100 anställda och till det en mängd underleverantörer som hjälper oss att bygga ut och underhålla vårt fibernät.


Läs mer om vårt fibernät

Våra kunder

Våra kunder är operatörer, fastighetsägare, företag och organisationer såväl inom privat som offentlig sektor. Mer än 100 bredbandsoperatörer hyr fiber av oss och erbjuder i sin tur internet, digitala tjänster och nätverk till sina kunder.


Läs mer om våra olika kundgrupper

Vårt uppdrag

 Vi hyr ut svartfiber till företag och organisationer och verkar som en nätgrossist. Vi ser till att det finns en digital infrastruktur för de som bor och arbetar i Stockholm — på samma sätt som det finns infrastruktur för vatten, el och vägar.


Läs mer om nätstrukturen

Året i siffror 2019 för Stokabkoncernen

0
Årets resultat mkr
0
Nettoomsättning mkr
0
Årets investeringar mkr

Undrar du något?

På våra kontaktsidor har vi samlat de vanligaste frågor som vi får. Vi hoppas förstås att du ska hitta det du söker direkt här på hemsidan, men saknar du något hittar du kanske svaret på respektive kontaktsida.

Lär mer om fiber

Se vår film om hur fiberoptik fungerar och hur vårt nät är uppbyggt

Stokabs ledning

Stokabs ledningsgrupp består utöver vd och vice vd av avdelningscheferna från ekonomi, nät, försäljning, produktion och administration.

Stokabs styrelse

Här hittar du en presentation av ledamöterna för

Stokabs styrelse för mandatperioden 2020 - 2023.