Vill du bidra till digitaliseringen av Stockholms stad?

S:t Erik Kommunikation är dotterbolag till AB Stokab och därmed helägt av Stockholms stad. Bolaget ansvarar för att utveckla och driva Stockholms stads datakommunikationsnät. Nu söker vi efter ytterligare en Affärsansvarig/Service Manager, denna gång med inriktning på större kunder inom Stockholms stad.

Kommunikationsnätet sammanbinder Stockholms stads bolag och förvaltningar vilka ansvarar för bland annat Stockholms hamnar, vattenförsörjning, avfallshantering, skola, vård och omsorg. Nätet används av omkring 42 000 medarbetare och 100 000 elever samt besökare och konsulter och ansluter verksamheter på över 4 200 adresser.


Till vårt dotterbolag söker vi en ny kollega som kommer att vara kundansvarig för stadsdelsförvaltningar, fackförvaltningar och bolag inom Stockholms stad. Som affärsansvarig har du en viktig roll i samspelet mellan dina kunder, vår driftpartner för datakommunikation samt interna kontaktytor på S:t Erik Kommunikation.


På S:t Erik Kommunikation har vi en öppen och kreativ miljö, hög grad av samarbete och en vänlig stämning. Låter det intressant är du välkommen att läsa mer om tjänsten och ansöka hos Talangjägarna som vi samarbetar med i denna rekrytering.


Vill du bli S:t Erik Kommunikations Affärsansvarig/Service Manager med inriktning på större kunder inom Stockholms stad?


Läs mer och sök tjänsten här:

Länk till platsannons för S:t Erik Kommunikations nya Affärsansvarig/ Service Managerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster