Om webbplatsen

Webbplatsen stokab.se är byggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Webbplatsen är responsiv och anpassad för såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.

Browser/webbläsare

Webbplatsen fungerar allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Safari, Microsoft Edge och FireFox. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får ”rätt” utseende eller formgivning.

Enheter

Senaste versionerna av IPhone/IPad/Mac IOS6, Android 2.3 samt Win

Säkerhet

För att skydda din information använder webbplatsen https. Detta innebär att trafiken mellan webbservern och din webbläsare är krypterad. Av säkerhetsskäl så är SSL 3 och äldre versioner avstängda eftersom de inte längre anses vara säkra.

Spårmärkning (brödsmulor)

Vi använder oss av spårmärkning för att göra det enklare för dig att navigera på webbplatsen. Spårmärkningen visas längst upp på varje sida, ovanför sidrubriken. De går att klicka på om du vill backa bakåt.

Foton på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen får endast användas av Stokab om inget annat är angivet.

Synpunkter på webbplatsen

Om du har några synpunkter på eller frågor om webben eller dess innehåll är du välkommen att mejla dessa till kommunikation@stokab.se