Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Stokabkoncernen är du välkommen att höra av dig. 

Lediga tjänster

Vi söker efter attraktiva kompetenser och medarbetare med potential att utvecklas för att fortsätta påverka och därigenom bidra till Stokab. För att både du och vi ska känna att vi trivs med varandra och att Stokab är rätt arbetsplats för dig går du i rekryteringsprocessen genom flera steg tillsammans med oss.

Utlysta tjänster

Vi söker en HR-chef

Nu stärker vi upp vår HR-funktion genom att tillsätta en HR-chef och bygga upp en ny HR enhet. I rollen som HR-chef arbetar du nära verksamheten och har stora möjligheter att utveckla och påverka HR-arbetet. Låter det här intressant är du välkommen att läsa mer om tjänsten hos rekryteringsföretaget Talangjägarna.

 

Läs mer och ansök hos Talangjägarnalänk till annan webbplats

Spontanansökan

Finns det ingen ledig tjänst som för tillfället matchar dig och dina behov, får du gärna höra av dig ändå — skicka ditt CV och ett personligt brev. Din ansökan hamnar i en CV-databas och vi kontaktar dig om det i framtiden blir en tjänst ledig som matchar just dig.


Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Skicka ditt CV och personliga brev till: info@stokab.se


Skriv i ämnesraden titeln på den tjänst som bäst beskriver vad du söker, exempelvis projektledare.


Obs! Denna mejladress gäller endast när du gör en spontanansökan. För att söka en utlyst tjänst, se anvisningar i respektive annons.