Operatör/tjänsteleverantör

Med de olika produktvarianter som finns och utbudet av tilläggstjänster kan du skapa dig ett nät i Stockholm som når över 90 procent av alla flerfamiljs- och kommersiella fastigheter.

Beroende var i Stockholm dina kunder finns och var du har din site kan vi erbjuda en stor flexibilitet i fibernätslösningen. Tack vare att vårt fibernät redan har etablerade överlämningspunkter över hela Stockholm kan vi också erbjuda korta leveranstider till dig som operatör/tjänsteleverantör.

Vi ligger steget före för din skull

Fibernätet växer i takt med att Stockholm växer och vårt mål är att ligga steget före och erbjuda fiber till platser där du som operatör kan tänkas ha framtida behov.

Få driftstörningar

När det sker större infrastrukturomläggningar kan vi enkelt, tack vare vårt finmaskiga nät och många korskopplingar, lätt koppla om en förbindelse utan att det påverkar varken ditt företag eller dina kunder.

Det ska vara lätt att vara kund hos oss

Att det ska vara lätt att beställa från oss är något vi jobbar för hela tiden. Oavsett om du gör enstaka förfrågningar då och då eller flera varje dag så kan du själv välja hur du vill beställa från oss.

Kontakta oss

Vill du veta mer om ditt företags möjligheter via Stokabs fibernät, varmt välkommen att kontakta våra Kundansvariga.


LÄNK TILL STOKABS KUNDANSVARIGA

Tre fördelar för dig som operatör i Stokabs nät

Svar direkt!

För kunder som gör många förfrågningar finns alltid möjlighet att göra detta via vårt API eller vår kundportal.


Vår kundservice jobbar varje vardag mellan 8-17 och hjälper dig när du har frågor eposta salj@stokab.se

Säkerhet

Säkerhet är ett av våra viktigaste fokusområden och har så varit under våra mer än 25 år som fibernätsleverantör i Stockholm. När vi pratar säkerhet fokuserar vi på fyra områden: nätstrukturen, korskopplingar, noder/ knutpunkter
och produktutbudet

Produktutbud anpassad för din behov

Oavsett om du har ett fåtal kunder på fasta adresser eller en varierande mängd uppkopplingar har vi affärsmodeller som passar ditt företag och behov.

Kommentarer från operatörer i Stokabs nät:

Fibernätet är grunden

”Våra privatkunder skypar och tittar på streamad media. Företagsmarknaden behöver å andra sidan en helt annan teknisk support, där redundansen blir viktig. Vår förmåga till flexibilitet blir avgörande för affären."


"Vår utmaning är att ständigt förbättra de mjuka värderna. Teknik och tjänster kan alla leverera, men att hålla det man lovar och att göra det snabbt, det är utmaningen. Nätleverantören är grunden för vår verksamhet, det är därför viktigt att våra ambitioner matchar.”


Håkan Bengtsson
Chief Operations Officer, Bredband2

Ett måste för 4G och 5G

”Dagens utbredda mobiltelefoni med bandbreddskrävande tjänster hade knappast varit möjlig utan väl utbyggda fiberoptiska accessnät. Det var tydligt vid utbyggnaden av 4G-nätet och blir ännu tydligare inför utrullningen av 5G.”


”Vi har goda erfarenheter av stadsnäten - de har tillhandahållande av svartfiber som sin kärnverksamhet och de är ofta kundinriktade.”

 

Carl-Johan Rydén
Head of Regulatory & Security, Tele2 Sverige AB